Καινοτομία, λειτουργικότητα, αισθητική

Λειτουργικότητα και αισθητική

Απολαμβάνετε ένα αποτέλεσμα με προχωρημένη αισθητική και λειτουργική αξιοπιστία.

Ομάδα με συνοχή

Δουλεύουμε οργανωμένα, μεθοδικά, βασισμένοι στην εξειδίκευση και τον συγκροτημένο καταμερισμό των εργασιών.

Τεχνογνωσία και Τεχνολογία

Η γνώση στον τομέα, επεκτείνεται με νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και εκπαίδευση.

Εγγυημένες συνεργασίες

Στήνουμε τις γραμμές παραγωγής και την προμήθεια υλικών, με οργάνωση και αυστηρά κριτήρια, για σταθερή γραμμή παραγωγής και άψογες κατασκευές.

Η επιχείρηση

Η εταιρία Πατέλης ιδρύθηκε από τον Πατέλη Νικόλαο το 1970. Το 2003 ξεκινά δημιουργίες προσανατολισμένες σε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Ο Ηλίας Πατέλης αναλαμβάνει την εξέλιξη της επιχείρησης.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και γραμμή παραγωγής, στην έδρα μας (Χίου 87, Αγ. Παρασκευή), όπου σχεδιάζουμε και δημιουργούμε συστήματα αλουμινίου, αλλά και σιδήρου. Την αρτιότητα του αποτελέσματος, συμπληρώνουν οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και εγκατάστασης.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ιδέες, που θα δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον χώρο σας και θα συμπληρώσουν την καλαισθησία του.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Αττική και τους γύρω νομούς.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Κατασκευαστική και Αρχιτεκτονική

Πολυετής εμπειρία

Με την πολυετή εμπειρία μας, παρέχουμε λύσεις που προσαρμόζονται σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

Υψηλές προδιαγραφές

Με επίκεντρο τον πελάτη, αντιμετωπίζουμε ολιστικά κάθε είδους αίτημα σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ή σύγχρονα έργα υψηλών προδιαγραφών.

Αξιοπιστία και ποιότητα

Συνεργάτες μας οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου μας, οι οποίες μας παρέχουν την πρώτη ύλη και τα εξαρτήματα προκειμένου να διασφαλίσουμε υψηλού επιπέδου αξιοπιστία και ποιότητα.

Θετικό αποτύπωμα

Φροντίζουμε όλες τις διαδικασίες, ώστε με το αποτέλεσμα να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα, στον χώρο και στην καρδιά σας.