Αλουμίνιο: Η πρώτη ύλη της τελειότητας.

Το αλουμίνιο είναι σήμερα το πλέον ιδανικό υλικό για οικοδομικές εφαρμογές και αποτελεί τη βασική ύλη κατασκευής κουφωμάτων, αφού προτιμάται από το 75% των καταναλωτών.

Το αλουμίνιο είναι μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή, τόσο στη χρήση, όσο και στο πέρασμα του χρόνου.

Πρόκειται για υλικό υψηλής αισθητικής, προς χρήση τόσο σε μοντέρνες, όσο και σε παραδοσιακές κατασκευές.

Η σιγουριά της επώνυμης επιλογής

Τα Συστήματα EUROPA καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες κουφωμάτων μιας κατοικίας και προσφέρονται σε διάφορους τύπους:

Συρόμενα χωνευτά ή επάλληλα, ανοιγόμενα, τοξωτά, προβαλλόμενα, ανακλινόμενα, περιστρεφόμενα, ανασυρόμενα, πτυσσόμενα, αίθρια, πατζούρια, ρολά, σήτες κλπ.

Τόσο τα ανοιγόμενα και τα συρόμενα, όσο και τα πτυσσόμενα Συστήματα EUROPA, προσφέρονται και με Θερμοδιακοπή (μέσω ρητίνης ή πολυαμιδίου).

Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων (αποχρώσεις RΑL, INOX, ξύλου κλπ.) που ικανοποιούν κάθε γούστο, καθώς και σε διάφορους τύπους βαφής.

Η ταινία γνησιότητας που είναι τοποθετημένη στα προφίλ αλουμινίου EUROPA, εγγυάται την ποιότητα της επιλογής σας και χρησιμοποιείται για την προστασία των κουφωμάτων από τυχόν φθορές κατά τη μεταφορά και τοποθέτησή τους.

Για να επιλέξετε το σωστό τύπο κουφώματος αλουμινίου πρέπει:

Να συνεργαστούν, ο αρχιτέκτονας, ο μηχανικός και ο αλουμινοκατασκευαστής.

Να ληφθούν οπωσδήποτε υπ' όψιν οι κλιματολογικές συνθήκες.

Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο και το είδος ανοίγματος του κουφώματος (ανοιγόμενα, συρόμενα, με Θερμοδιακοπή ή χωρίς κλπ.), ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος σας και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να επιλέξετε τον κατάλληλο κατασκευαστή πρέπει:

Να συλλέξετε πληροφορίες για τη συνέπεια και την ποιότητα της εργασίας του.

Να ζητήσετε να δείτε δουλειές του και να μάθετε από προηγούμενους πελάτες του αν έμειναν ικανοποιημένοι.

Να ζητάτε, πάντα, σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού.

Να ζητάτε εγγύηση καλής κατασκευής.

Να βεβαιωθείτε ότι είναι πιστοποιημένος. Η EUROPA επιλέγει για εσάς τους καλύτερους κατασκευαστές.

Να βεβαιωθείτε πως τα κουφώματα, κατά την παράδοσή τους, φέρουν την αυτοκόλλητη ταινία γνησιότητας EUROPA που εγγυάται την ποιότητά τους.

Για να συντηρήσετε τα κουφώματα αλουμινίου, πρέπει να γνωρίζετε πως:

Τα κουφώματα αλουμινίου δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Ωστόσο, ο καθαρισμός κρίνεται αναγκαίος όταν οι επικαθήσεις σκόνης ή άλλων ρύπων είναι εμφανείς στην επιφάνεια των κουφωμάτων και θα πρέπει να γίνεται με νερό και προϊόντα καθαρισμού που έχουν pH μεταξύ 5,5 και 8.

Για τον καθαρισμό αρκεί ένα βρεγμένο μαλακό σφουγγάρι, ενώ το στέγνωμα θα πρέπει να γίνεται με πανί.

Το σκληρό σφουγγάρι, το σύρμα ή τα διαλυτικά καθαρισμού πρέπει να αποφεύγονται, γιατί βλάπτουν την επιφάνεια και την εμφάνιση του κουφώματος.

Ειδικά στις βιομηχανικές και παραθαλάσσιες περιοχές, ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται συχνότερα.

Τα λάστιχα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 8 -10 χρόνια για να διατηρείται η άριστη στεγανότητα του κουφώματος.

Μετά το πέρας όλων των οικοδομικών εργασιών, η ταινία γνησιότητας EUROPA πρέπει να αφαιρείται, για να απολαύσετε την εικόνα ενός τέλειου κουφώματος.

patelisaluminium.gr © 2014, All rights reserved.

Powered by: flashwebsites.gr