Με μια ματιά Πέργκολα παραδοσιακού τύπου, για περιπτώσεις που επιθυμούμε κλασική αισθητική σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η σειρά EUROPA PERGOLA είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης στη μορφή πέργκολας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, για μια μοναδική «σκιά» δροσιάς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τη δυνατότητα προστασίας από τη βροχή.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της σειράς εναρμονίζεται πλήρως με κάθε αρχιτεκτονικό στιλ, αποπνέοντας μοναδική κατασκευαστική ευελιξία, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Η σειρά EUROPA PERGOLA μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στις προσόψεις των κτιρίων όσο και σε όλα τα είδη πέργκολας, καλύπτοντας κατασκευές με σύγχρονο ή παραδοσιακό σχεδιασμό, δίνοντας πολλές δυνατότητες εφαρμογής.

Τα πτερύγια σκίασης

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της περσίδας με τη μορφή πτερυγίου σκίασης, δίνει τη δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην εξωτερική όψη νέων ή και παλαιών κτιρίων. Τα πτερύγια σκίασης έχουν αεροδυναμικό σχήμα και η κατασκευή τους μπορεί να είναι με σταθερή κλίση ή με δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής κλίσης από το χρήστη.

Η κίνηση των πτερυγίων σκίασης γίνεται χειροκίνητα ή με τη βοήθεια ηλεκτρικού μηχανισμού, ενώ το μήκος των πτερυγίων σκίασης σε μια κατασκευή, μπορεί να φθάσει ακόμα και τα 4 μέτρα!

Οι αυτόματοι μηχανισμοί

Σε όλες τις πέργκολες με ηλεκτρικό μηχανισμό, μπορούν να προσαρμοστούν αυτόματοι αισθητήρες βροχής, φωτός και αέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

Οι προτάσεις μας

patelisaluminium.gr © 2014, All rights reserved.

Powered by: flashwebsites.gr