Με μια ματιά

Η σήτα EUROPA FREE, έχει ίσιο πανί, χωρίς πτυχώσεις που εξασφαλίζει διακριτική και ομοιόμορφη αισθητική στο χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά χωρίς την απαραίτητη χρήση οδηγού ολίσθησης.

To ειδικό πανί Fiberglass που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σήτας, παρέχει άριστη ορατότητα και επιπλέον δεν σαπίζει και δεν καίγεται.

Διατίθεται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομιμήσεων ξύλου.

Πρωτοποριακή λειτουργία!

Ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης, επιτρέπει στη ΣΗΤΑ EUROPA FREE να σταματά σε οποιοδήποτε σημείο την αφήσουμε, ενώ προσφέρει αθόρυβη λειτουργία.

Σε αντίθεση με παραπλήσια συστήματα, η ΣΗΤΑ EUROPA FREE δεν παρουσιάζει κενά μεταξύ πανιού και μηχανισμού κύλισης, ενώ το πρωτοποριακής σχεδίασης αντιανεμικό βουρτσάκι της, κρατά το πανί, σταθερά στον οδηγό του.

Ο μηχανισμός κύλισης διαθέτει ευδιάκριτη ταινία κίτρινου χρώματος, ώστε να είναι ορατός όταν η σήτα είναι ανοικτή.

Για τη λειτουργία της σήτας, δεν απαιτείται οδηγός ολίσθησης στο δάπεδο,έτσι ο χρήστης δεν συναντά κανένα απολύτως εμπόδιο κατά την κίνησή της. Σε περίπτωση ιδιαίτερων συνθηκών, όπως έντονες και συχνές ριπές ανέμου, το σύστημα μπορεί να δεχθεί ένα πολύ λεπτό προφίλ, το οποίο τοποθετείται στο δάπεδο και διασφαλίζει την ομαλή κύλιση και ασφάλιση της σήτας.


Εύκολη τοποθέτηση!

Σε περίτπωση αντικατάστασης παλαιάς σήτας τοποθετείται χωρίς μερεμέτια.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(Μέγιστες Διαστάσεις)

Μονόφυλλη: 2,00 μέτρα πλάτος x 2,50 μέτρα ύψος.

Δίφυλλη: 4,00 μέτρα πλάτος x 2,50 μέτρα ύψος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

 

Οι προτάσεις μας

patelisaluminium.gr © 2014, All rights reserved.

Powered by: flashwebsites.gr